MALAZGİRT Haber Girişi : 09 Temmuz 2024 16:06

Muş Valisi Avni Çakır, sel felaketinin yaşandığı köyde taziye ziyaretinde bulundu

Muş Valisi Avni Çakır, sel felaketinin yaşandığı köyde taziye ziyaretinde bulundu
Muş Valisi Avni Çakır, Hayatını Kaybeden 20 Yaşındaki Nazar İçin Malazgirt’e Bağlı Bahçe Köyü’nde kurulan taziye yerini ziyaret etti

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden 20 yaşındaki Nazar’ın ailesine başsağlığı dilemek amacıyla Malazgirt ilçesine bağlı Bahçe Köyü’nde kurulan taziye yerini ziyaret etti.

 

 


VALİ ÇAKIR TAZİYEDE BULUNDU

 

 

 


Vali Çakır, sel felaketi sonrasında acı kayıplar yaşayan aileye destek olmak için Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve beraberindekilerle birlikte taziye ziyaretinde bulundu. Nazar’ın ailesi ve yakınları ile görüşen Çakır, acılarını paylaşarak devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Vali Çakır, "Bu acı olayda hayatını kaybeden genç kardeşimiz Nazar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Devlet olarak her zaman yanınızdayız ve gereken tüm destekleri sağlayacağız," dedi.

 

 


YARALARIMIZI BERABER SARACAĞIZ

 

 

 

Ziyaret sırasında köy halkı ve aile fertleri ile de bir araya gelen Çakır, bölgedeki yetkililerle sel felaketinin ardından yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köy halkının taleplerini dinleyerek, felaketin izlerini silmek için devletin bütün imkânlarını seferber edeceğini belirtti.

 

 

 

Muş Valisi Avni Çakır’ın bu anlamlı ziyareti, acılı aileye ve köy halkına moral olurken, yaşanan felaketin etkilerinin en kısa sürede giderilmesi için gereken çalışmaların hızlandırılacağı ifade edildi.

 

 


VEYSEL EŞİN


 

Resmi İlanlar