MUŞ Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 08:30

Muş Valisi Avni Çakır kaymakamları yeni görev yerlerine uğurladı

Muş Valisi Avni Çakır kaymakamları yeni görev yerlerine uğurladı
Muş Valisi Avni Çakır, Yomra Kaymakamlığına atanan Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Ayancık Kaymakamlığına atanan Korkut Kaymakamı Ahmet Çelik’i, Muş'ta gerçekleştirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerlerine uğurladı.

ALPARSLAN DİYARI- Vali Çakır, kaymakamlarla makamında bir araya gelerek, onlara Muş'a kattıkları değerler için minnettarlığını dile getirdi.

 

HİZMETLERE TEŞEKKÜR

 

Vali Çakır, yaptığı konuşmada Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Korkut Kaymakamı Ahmet Çelik’in Muş'ta yürüttükleri çalışmalardan övgüyle bahsetti.

 

Ocak ve Çelik'in görev süreleri boyunca ilçelerindeki sosyal, ekonomik ve kültürel gelişime önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

 

Vali Çakır, “Muş'a ve ilçelerimize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere minnettarız. Yeni görev yerlerinizde de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağınıza inanıyorum.” dedi.

 

 

UĞURLAMA TÖRENİ

 

Tören sırasında Vali Çakır, kaymakamlara başarı belgesi takdim ederek onların hizmetlerini onurlandırdı.

 

Kaymakamlar da Vali Çakır’a ve Muş halkına teşekkür ederek, Muş'ta edindikleri tecrübelerin yeni görev yerlerinde kendilerine ışık tutacağını ifade ettiler.

 

Oğuzhan Ocak ve Ahmet Çelik, Muş'ta görev yapmaktan onur duyduklarını belirterek, yeni görev yerlerinde de aynı özveriyle çalışacaklarını vurguladılar.

 

 

Toplantının sonunda, Vali Çakır, kaymakamları tek tek uğurlayarak yeni görev yerlerine yolcu etti.

 

Bu anlamlı veda, hem kaymakamlar hem de Vali Çakır için duygusal anlara sahne oldu. Vali Çakır, her iki kaymakama da yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek onları uğurladı.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar