YAŞAM Haber Girişi : 20 Ağustos 2024 10:45

Muş Valisi Avni Çakır’dan Malazgirt çıkarması: 26 Ağustos’un kalbinde!

Muş Valisi Avni Çakır’dan Malazgirt çıkarması: 26 Ağustos’un kalbinde!
Muş Valisi Avni Çakır Malazgirt’te kaymakam Göksu Bayram’ı ziyaret etti. Vali Çakır, özellikle kültürel etkinlikler ve halkın katılımı konularında yetkililerden bilgi alarak, kapsamlı programı masaya yatırdı…

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, 26 Ağustos'ta düzenlenecek olan görkemli Malazgirt zaferi kutlamaları öncesinde, ilçedeki son hazırlıkların yerinde görülmesi için Kaymakam Göksu Bayram’ı ziyaret etti.

 

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Tarihi bir dönüm noktası olan bu özel günde, tüm Türkiye’nin gözünün çevrildiği Malazgirt’te, her detayın mükemmel olması için yapılan çalışmaları yakından takip eden Vali Çakır, özellikle güvenlik önlemleri, kültürel etkinlikler ve halkın katılımı konularında yetkililerden bilgi aldı. Vali, bu önemli etkinliğin, milletin birlik ve beraberliğini pekiştireceğine olan inancını dile getirdi.

 

 

Valilik’ten ziyaretle ilgili basına yapılan açıklamada, “26 Ağustos'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile düzenlenecek olan "953. Yıl Anadolu’nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Etkinlikleri" öncesi Malazgirt Kaymakamlığını ziyaret etti. Sayın Valimiz, hazırlıklarla ilgili bilgi aldı” denildi.

 

Haber: Veysel Eşin

Fotoğraf: Muş Valiliği (X)

Resmi İlanlar