GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ekim 2024 14:24

Muş Valisi Avni Çakır'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajı

 Muş Valisi Avni Çakır'dan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajı
Muş Valisi Avni Çakır, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Çakır, yaşlıların kültürel değerleri gelecek nesillere aktaran önemli bir köprü olduğunu belirtti. 


 

 

ALPARSLAN DİYARI- Vali Avni Çakır,"Aziz milletimiz dini ve kültürel değerlerinden aldığı terbiyeyle; huzur ve refah yüklü bugünlere gelmemizde çok büyük emekleri olan büyüklerimize daima sevgi ve saygıyla yaklaşmış; büyüklere gösterilen minnet, şefkat ve ihtimam duyguları toplumumuzda her zaman ağırlığını hissettirmiştir.

Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Sosyal devlet anlayışıyla; yaşlılarımızın daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu olmaları, geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.

Devletimiz, insanımızın değer yargıları arasında var olan yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak, yaşlı vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmektedir.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlar, minnet ve şükran duygularımla, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."


BÜLTEN 


 

Resmi İlanlar