MUŞ Haber Girişi : 19 Kasım 2023 01:00

Muş Valiliği uyardı! Tüm vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor…

Muş Valiliği uyardı! Tüm vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor…
Muş Valiliği, kentte pazar sabahından itibaren kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ani sel, su baskınları ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valiliği resmi sayfasında yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere yer verildi. Buna göre, Muş ilinde; Yağışların ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) yağmur ve sağanak, 1700m üzeri yerlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar olması tahmin edildiğinden sel, su baskınları, buzlanma ve don olaylarına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

 

 

TARİH VE SAAT VERİLDİ!

 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; 19.11.2023 Pazar günü saat 10:00 ile 20.11.2023 Pazartesi günü saat 12.00 arasında vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmamaları için belirtilen saatler arasında daha dikkatli olmaları gerekmektedir.

 


ŞİDDETLİ RÜZGÂR BEKLENİYOR

 

Rüzgârın, güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

 

 


HABER: KADER AKÇİL


 


 

Resmi İlanlar