MUŞ Haber Girişi : 14 Kasım 2023 12:41

Muş Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor!

Muş Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor!
Muş Valiliği, kentte bugünden itibaren kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ani sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valiliği resmi sayfasında yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere yer verildi. Buna göre, Muş ve ilçelerinde bugün öğle ve akşam saatleri arasında zaman zaman kuvvetli sağanak yağış olması tahmin edilmektedir. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.


OLUMSUZLUKLARA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUN!


 
Yapılan açıklamada, yağış nedeniyle vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

 

 Muş Valiliği resmi hesaplarından yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi: 

 

“Yapılan son değerlendirmeler göre, İlimiz ve bağlı yerleşim alanlarında bu gece (pazartesi) saatlerinde başlaması beklenen yağışlı sistemin yarın (Salı) öğle ve akşam saatleri arasında zaman zaman kuvvetli olması tahmin edilmektedir. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenmektedir. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


HABER MERKEZİ

 

 

 

Resmi İlanlar