MUŞ Haber Girişi : 08 Mart 2024 10:30

Muş Valiliği 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanıyor!

Muş Valiliği 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanıyor!
Muş Valisi Avni Çakır, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili alınacak tedbirler başta olmak üzere vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa yansıması noktasında da her türlü tedbiri büyük bir titizlikle almaktayız.” dedi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valisi Avni Çakır, valilik toplantı salonunda 2024 yılının ocak ve şubat ayında emniyet ve jandarmanın yaptığı faaliyetlere ilişkin basın toplantısı düzenledi.  31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere de değinen Vali Çakır, seçim güvenliği için tedbirlerin alındığını ifade etti. 

 

 

 

 

 


Vali Çakır, “Ülkemizle beraber ilimiz de 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Bu kapsamda bizler de hem il ve ilçe seçim kurullarındaki görevli adli personelle, hem seçimlerin güven ortamı içerisinde, huzurlu bir şekilde yapılması için sorumlu olan kolluk birimlerimizle, kaymakamlarımızla sürekli toplantı halindeyiz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın hür iradesinin sandığa yansıması noktasında da her türlü tedbiri büyük bir titizlikle almaktayız.” şeklinde konuştu.  

 

 

 

 

 

MUŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN 66 OKULDA 379 SANDIK KURULACAK

 

 

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde ilimizde polis bölgesinde, 66 okulda 379 sandıkta seçimler icra edilecek diye Çakır, “İlimizde polis bölgesinde, 66 okulda 379 sandıkta seçimler icra edilecek. Bu kapsamda bin 762 emniyet görevlisinin planlaması gerçekleştirildi. Yine jandarma sorumluluk sahamızda da 421 okulda 607 sandıkta toplam 2 bin 875 jandarma personelimizle de seçimlerimizin en üst seviyede güvenlik ortamında yapılması noktasında gerekli tedbirlerimiz alındı.” ifadesini kullandı. 

 

 

“HER TÜRLÜ TEDBİRLERİ BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE ALDIK”

 


Vali Çakır, “Bu kapsamda vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Yani vatandaşlarımızın hür iradelerini sandığa yansıtmaları noktasında her türlü tedbirleri büyük bir titizlikle aldık. Bu süreçte hassas olduğunu değerlendirdiğimiz köylerde, beldelerde, arkadaşlarımız, taraftarlar da zaten gerekli görüşmeleri yapıyor. Önceden onlarla gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz ve onlarla alaka ekstra tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

“MUŞ HALKI ÇOK DUYARLI VE HER ZAMAN DEVLETİNİN YANINDA”

 

 

Vali Çakır şöyle konuştu: “Valiliğimin başkanlığında emniyet müdürlüğümüz, jandarma komutanlığımız tüm personelimizle büyük bir uyum içerisinde vatandaşımızın da büyük bir desteğiyle Muş’umuzun Türkiye'deki hiçbir noktadan, en ufak bir şekilde geri kalmayacak şekildeki huzurunu ve güvenliğini daim etme noktası konusunda ve her vatandaşımızın bu huzuru sonuna kadar hissetmesi noktasında gece gündüz uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda da vatandaşlarımızın bize göstermiş oldukları desteği de teşekkür ediyorum. Gerçekten bu Muş halkı bu anlamda son derece duyarlı. Devletinin yanında, bizlere de son derece anlayışlı, son derece yardımcı oluyorlar. Önümüzdeki seçimlerin de ilimize, beldelerimize, köylerimize, ülkemize en hayırlı sonuçları doğurmasını diliyorum.” 

 

 

Vali Çakır başkanlığında, Valilik toplantı salonunda düzenlenen "Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı"na, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş de katıldı.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.