MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET

Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞ-VAKFI) yönetimi İstanbul’da faaliyet gösteren Muşlularla bir araya geliyor. Ziyaret kapsamında Muş İşverenlere bir araya gelen Muş Vakfı heyeti hem destek topluyor hem de hemşerilik duygularını pekiştiriyor.

 

Ziyaret kapsamında Altun Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sait Altun, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Sinan Alimoğulları, Kuyumculuk faaliyetti gösteren Ferit Topçak, İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Kadir Ağkan, Avcılar Muş Dernek Başkanı Şahin Gültekin ve Emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Cesim Demirçin’i ziyaret eden Muş Vakfı Başkanı Ulvi Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, vakfın çalışmaları kapsamında sürekli üye ziyaretleri yapacaklarını dile getirdiler. 

 

Ziyaretlerde, Muş Vakfı Başkanı Ulvi Eroğlu, Muşluların vakıf çatısı altında bir araya gelmesinin önemine değinerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

İstanbul’da faaliyet gösteren İşverenler de, Muş Vakfını başkanı Eroğlu ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti. Vakfa olan desteklerinin devam edeceğini belirten İşletmeler, Muş için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Muşlu işverenler, kısa bir süre önce göreve gelen Ulvi Eroğlu ve yönetimine başarılar diledi. Muş için vakfın yeni projelerinin memlekete fayda sağlayacağına inandığını aktararak, vakfın başarısı için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

 

 

  • 7 / 1 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 0

  • 7 / 2 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 1

  • 7 / 3 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 2

  • 7 / 4 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 3

  • 7 / 5 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 4

  • 7 / 6 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 5

  • 7 / 7 MUŞ VAKFI YÖNETİMİNDEN ÜYELERİNE ZİYARET 6