EĞİTİM Haber Girişi : 27 Kasım 2023 13:20

Muş Vakfı’nda “Kariyer Yolculuğunda Değerlerimizin Yeri” konferansı 

Muş Vakfı’nda “Kariyer Yolculuğunda Değerlerimizin Yeri” konferansı 
İstanbul’da faaliyet gösteren Muş Vakfı, İş insanı Oğuzhan Gürsoy’un katılımı ile “Kariyer Yolculuğunda Değerlerimizin Yeri” isimli bir konferans düzenledi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (MUŞ VAKFI), Eğitim Komisyonu faaliyetleri kapsamında 25 Kasım 2023 tarihinde Vakfı’n toplantı salonunda iş insanı Oğuzhan Gürsoy’un sunumu ile “Kariyer Yolculuğunda Değerlerimizin Yeri” isimli konferans düzenledi.  

 

 

 

 

Başarılı eğitim kalitesine sahip iş insanı Gürsoy, yirmi sekiz yıllık tecrübelerini katılımcılara aktardı. 

 

 

 

 


Yaklaşık 2 saatlik tartışma şeklinde devam eden konferans, Oğuzhan Gürsoy’un etkileyici anlatımıyla Uzak Doğu Asya, Orta Doğu, Avrupa, Türkiye ve Amerika’dan dünyanın en büyük cirolarına sahip devasa büyük ve uzun ömürlü şirketlerin yöneticilerinin yönetim tarzlarından ve başarılarının sırlarından somut örnekler vererek konferans verdi. 

 

 

 

 

Soru ve cevaplarla biten konferanstan sonra katılımcıları yemek ve çay ikramı yapıldı.

 

OĞUZHAN GÜRSOY KİMDİR?

 

1975’de Mersin’de doğan Oğuzhan Gürsoy, Ankara Fen Lisesi’nin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği’nde lisans eğitimini tamamlayıp, 1996 yılında Unilever’de iş hayatına Otomasyon ve Kontrol Sistemleri Mühendisi olarak başladı. Aynı şirketin farklı fabrikalarında Proje Müdürü, Mühendislik ve TPM Koordinatörü, Planlama Müdürü ve Fabrika Müdürü görevlerini yerine getirdi. 2010-2011 yıllarında yurt dışı görevlendirmeyle Operasyonel Verimlilik Direktörü olarak Afrika ve Orta Doğu bölgesindeki fabrikaların dönüşümüne liderlik etti. Türkiye’ye döndükten sonra Unilever Temizlik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikalar Direktörlüğü’ne atandı. Bu görevdeyken 2013 mart ayında, verilmeye başlandığı 1971 yılından bu yana 50 yılda dünyada 20 fabrikanın hak kazanabildiği TPM World Class ödülünü, Kyoto’da fabrikalar ekibini temsilen aldı.

Unilever’de geçirdiği 18 yılın ardından Eczacıbaşı Yapı Ürünleri’nde Banyo Grubu Operasyon Direktörü olarak göreve başlayan Gürsoy, 2016-2020 yıllarında Operasyondan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde beşi Türkiye, sekizi Avrupa’da toplam 13 fabrika ve tedarik zincirini yönetti.

Gürsoy, şu anki görevinde uluslararası şirketlerin farklı bölge ve fonksiyonlarında edindiği tecrübeler ışığında üretim şirketleri ve teknolojik girişimlere stratejik danışmanlık veriyor.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 

Resmi İlanlar