EĞİTİM Haber Girişi : 02 Kasım 2023 08:50

Muş Vakfı burs başvuruları ne zaman açıklanacak? 1200 öğrenci müracaat etti

Muş Vakfı burs başvuruları ne zaman açıklanacak? 1200 öğrenci müracaat etti
Muş Vakfı, Üniversite öğrencilerinin ekonomik anlamda desteklenmesi için her yıl binlerce öğrenciye burs desteğinde bulunuyor. Bu yıl burslar ne zaman hesaplara yatacak? İşte merak edilen detaylar…

ALPARSLAN DİYARI- Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı (Muş Vakfı), Üniversite öğrencilerinin ekonomik anlamda desteklenmesi için her yıl binlerce öğrenciye burs desteğinde bulunuyor. Bu yıl 9 Ekim’de ilana çıkan Muş Vakfı, müracaatları 22 Ekim Pazar günü tamamladı. 

 


Muş Vakfı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2023-2024 Yükseköğretim burs başvuruları www.musvakfi.org.tr sitemizden alınmış olup başvuru süresi sona ermiş başvurular değerlendirme aşamasına geçilmiştir. Şartları tutan yaklaşık 1200 lisans öğrencimiz vakfımızın bursuna başvurmuştur. Vakfımızın 2022-2023 öğretim yılında mevcut bursu devam edecek yaklaşık 1000 bursiyeri bulunmaktadır. Bu bursiyerlerimizin okul durumları incelenmiş Ders, devamsızlık, disiplin gibi kriterlere göre burslarının devamına karar verilmiştir. Yeni başvurular da burs komisyonumuz tarafından incelenecek. Şartları tutan öğrencilerimize vakfımızın kriterleri doğrultusunda burs verilip verilmeyeceğine karar verilecek. Burs başvuru sonuçları vakfımızın www.musvakfi.org.tr sitesinde açıklanacaktır.”

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

Resmi İlanlar