EĞİTİM Haber Girişi : 25 Haziran 2024 11:07

Muş Üniversitesinde mezuniyet coşkusu! İşte bu yılın birincileri

Muş Üniversitesinde mezuniyet coşkusu! İşte bu yılın birincileri
Muş Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ni büyük bir coşku ve heyecanla kutladı. Tören, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

ALPARSLAN DİYARI- Mezuniyet törenine Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican başta olmak üzere, Muş il protokolü, öğrenciler, aileleri ve akademik personel yoğun ilgi gösterdi. Törende, başarılı öğrencilere başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere İş İnsanı Hamza Oduncu tarafından özel hediyeler takdim edildi.

 

 

YILIN BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

 

Lisans Programı:

 

Birinci: Eğitim Fakültesi öğrencisi Esma Çiftçibaşı

 

İkinci: Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Şeyma Nur Belbaş

 

Üçüncü: Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Ahmet Fevzi Arslan ve Şifanur Karadüz

 

ÖNLİSANS PROGRAMI:

 

Birinci: Malazgirt Meslek Yüksekokulu Evde Hasta Bakımı Programı öğrencisi Güler Şendur

 

İkinci: Malazgirt Meslek Yüksekokulu Evde Hasta Bakımı Programı öğrencisi Arzu Zengin ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Hazine Sakin

 

Üçüncü: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencisi Büşra Tan

 

 

REKTÖR PROF. DR. MUSTAFA ALİCAN'DAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere seslenerek, “Sizler burada aldığınız eğitimle sadece mesleki bilgi ve beceri değil, aynı zamanda hayat boyu kullanacağınız değerler ve ilkeler kazandınız. Mezuniyetinizle birlikte yepyeni bir yolculuğa başlıyorsunuz. Bu yolculukta başarılarınızın devamını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

 

 

ÖLÜMSÜZ ANLAR

 

Törenin ardından öğrenciler ve aileleri, Vali Avni Çakır ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican ile hatıra fotoğrafları çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Mezuniyet coşkusu, öğrencilerin ve ailelerinin mutluluğu ile taçlandı.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar