MUŞ Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 09:39

Muş Üniversitesi Rektörü Alican kafasına kale direği düşen oğlu için bilgilendirme yaptı

 Muş Üniversitesi Rektörü Alican kafasına kale direği düşen oğlu için bilgilendirme yaptı
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican oğlunun başına gelen talihsiz kaza için kamuoyuna bilgilendirme ve teşekkür metni yayınladı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, 28 Haziran 2024 tarihinde oyun oynarken başına gelen talihsiz bir kaza sonucu beyin travması geçiren oğlu Ahmet Melikşah Alican'ın tedavi süreci hakkında kamuoyuna bilgilendirmede bulundu.

 

Rektör Alican,Oğlunun önce Muş Devlet Hastanesi'nde ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirten Rektör Alican, geçen on bir günün ardından evde tedavi sürecine devam edileceğini ifade etti.

 

Rektör Alican, bu zor süreçte sürekli yanlarında olup destek sunan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başta olmak üzere üniversite rektörlerine ve yükseköğretim camiasına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Muş Valisi Avni Çakır, Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve tüm idari ve mülki amirlere minnettarlığını dile getirdi. Muş İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kabak, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Başer, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl'a da teşekkürlerini sundu.

 

Rektör Alican, oğlunun tedavi sürecinde yanlarında olan Muş Alparslan Üniversitesi'nin bütün personeline, akraba ve dostlarına da minnettar olduğunu belirtti. Dicle Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Biriminden Prof. Dr. Tevfik Yılmaz ile Doç. Dr. İbrahim Başaran'a, sağlık hizmeti sunan doktor, hemşire ve sağlık personeline şükranlarını sundu.

 

Açıklamasının sonunda, "Allah kimseyi evlat ile imtihan etmesin" diyerek duygularını ifade etti.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar