MUŞ Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 02:56

Muş'un yüzü güldü: Köyler modern yollara kavuştu!

Muş'un yüzü güldü: Köyler modern yollara kavuştu!
Muş’ta köy yolları kilitli parke taşı ile kaplanıyor. Yolar daha modern ve güzel bir hale geldi. Köylüler de hizmetler için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Valiliği'nin başlattığı hummalı çalışma sonucu, ilçedeki köy yolları adeta yeniden doğdu. 2024 yılı yatırım programında yer alan Üçevler, Aşağı Hacıbey, Yoncalıöz, Çatbaşı ve Ortaken köylerinin uzun yıllardır beklenen hayali, kilitli parke taşlarıyla gerçeğe dönüştü.

 

KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR

 

Muş Valiliği köy yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Köylüler, biten hizmetin ardından teşekkür etti. Köylüler, “Köyümüzün yolu daha güzel oldu. Çocuklarımız güvenle okula gidebilecek, yaşlılarımız rahatça evlerine dönebilecek. Bu hizmet için Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dediler.

 

Sadece estetik bir görünüm sağlamakla kalmayan kilitli parke taşı, aynı zamanda çevreye duyarlı bir malzeme olarak öne çıkıyor. Muş Valiliği, ilerleyen yıllarda da diğer köylerin yollarını modernleştirerek ilçenin tamamını ulaşım ağlarıyla donatmayı hedefliyor.

 

Haber: Sevda Balkaya

Resmi İlanlar