MUŞ Haber Girişi : 20 Eylül 2024 10:24

Muş’un sevilen başkanı vefat etti: Kentte büyük üzüntü

Muş’un sevilen başkanı vefat etti: Kentte büyük üzüntü
Muş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, sabah saatlerinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

ALPARSLAN DİYARI- Daha önce sağlık sorunları yaşayan ve tedavi sonrası iyileşme gösteren Demirtürkoğlu’nun ani vefatı, kentte büyük bir üzüntüye neden oldu.

 

Olay, sabah saatlerinde Demirtürkoğlu'nun İstasyon Caddesi'nde bulunan beyaz eşya mağazasına gelmesiyle meydana geldi. Bir anda fenalaşarak yere yığılan Demirtürkoğlu, yakınları tarafından acil olarak Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Demirtürkoğlu, hayatını kaybetti.

 

 

CENAZE TÖRENİ BUGÜN GERÇEKLEŞECEK

 

Orhan Demirtürkoğlu'nun cenazesi, bugün (20 Eylül Cuma) Tuba Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Taşo Mezarlığı'na defnedilecek. Demirtürkoğlu'nun vefatı, özellikle esnaf camiası başta olmak üzere, tüm Muş halkını derin bir üzüntüye boğdu.

 

KENTTE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞANDI

 

Demirtürkoğlu’nun ani vefatı, Muş’ta derin bir hüzün yarattı. Esnaf ve sanatkarlar camiasında uzun yıllar hizmet veren ve sevilen bir isim olan Demirtürkoğlu'nun kaybı, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Muş halkını yasa boğdu. Kentin ileri gelen isimleri de başsağlığı mesajları yayınlayarak üzüntülerini dile getirdi.

 

Muş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı olarak esnafın sorunlarına çözüm arayan ve uzun yıllar hizmet veren Orhan Demirtürkoğlu, mütevazı kişiliği ve yardımseverliğiyle hatırlanacak.

 

HABER YUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar