MUŞ Haber Girişi : 08 Eylül 2024 09:18

Muş’un konukseverliği Kahramanmaraş taraftarlarını büyüledi

Muş’un konukseverliği Kahramanmaraş taraftarlarını büyüledi
Muş Şehir Stadı'nda oynanan Muş Spor ve Kahramanmaraş Spor karşılaşması, hem sahada hem de tribünlerde sıcak anlara sahne oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Spor’un taraftar grubu Sarı Maraton’un lideri Bahattin Bingöl ve üyeleri, misafir takım Kahramanmaraş Spor taraftarlarına maç öncesi karanfil takdim ederek dostluk mesajı verdi. Bu jest, Kahramanmaraş taraftarlarını duygulandırırken, Muş’un misafirperverliği takdirle karşılandı.

 

 

KAHRAMANMARAŞ TARAFTARLARI: “BİZİ EVİMİZDEYMİŞİZ GİBİ AĞIRLADILAR”

 

Kahramanmaraş Spor taraftarları, Muş’ta karşılaştıkları ilgi ve misafirperverliğe hayran kaldıklarını belirterek, Muş Spor yönetimine ve halkına teşekkür etti. Taraftarlar, “Bu güzel yürekli insanlara Doğu’nun incisi Muş ve Muş halkına gösterdikleri ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederiz. Bizi evimizdeymişiz gibi ağırladılar ve her türlü desteği sağladılar. Anlatılması güç duygular içindeyiz,” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

“ACIMIZ BİRDİR, MARAŞ BİZİMDİR”

 

Sarı Maraton Grubu lideri Bahattin Bingöl, 6 Şubat’ta yaşanan büyük deprem felaketine değinerek, “Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm deprem bölgesine başsağlığı diliyoruz. Biz bir millet olarak tek vücut olmayı her zaman başardık. Acımız birdir. Maraş bizimdir, Hatay bizimdir, Gaziantep bizimdir,” ifadeleriyle duygusal bir konuşma yaptı. Bingöl, ayrıca Kahramanmaraş Spor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dileyerek, “Sarı Maraton taraftarları olarak onlara bol gollü galibiyetler diliyoruz,” dedi.

 

 

MUŞ SPOR’A DESTEK: “GALİBİYET SERİSİ BEKLİYORUZ”

 

Muş Spor’un Kahramanmaraş Spor karşısındaki galibiyetinin ardından Sarı Maraton Grubu lideri Bahattin Bingöl, kulüp başkanı Fatih Cengiz’e ve tüm teknik heyet ile futbolculara teşekkür etti. Bingöl, “Bizi ses getiren bir galibiyet serisi ile buluşturacaklarına inanıyoruz,” diyerek takıma olan inancını vurguladı.

 

Muş’ta sporun sadece bir rekabet unsuru olmadığı, aynı zamanda dostluk ve kardeşlik köprülerinin kurulduğu bu güzel karşılaşma, hem sahada hem de tribünlerde dostluğun galip geldiği bir gün olarak hatırlanacak.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar