MUŞ Haber Girişi : 21 Temmuz 2024 13:27

Muş'un hayırsever gençleri: Maşallah Yetiş Hızır gibi yetişiyor

Muş'un hayırsever gençleri: Maşallah Yetiş Hızır gibi yetişiyor
Muş'ta yaşayan hayırsever genç Maşallah Yetiş, Muş Şivesi Grubu adlı sosyal medya hesabıyla önemli bir yardım ağı oluşturdu. Grupları, sosyal medyada 33 bin takipçiye ulaşarak Muş'taki ihtiyaç sahibi ailelere umut oluyor.

ALPARSLAN DİYARI- Maşallah Yetiş, yıl boyunca gece gündüz demeden Muş'un çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatıyor.

 

Gönüllü gençlerden oluşan ekibiyle birlikte, temel ihtiyaçları karşılamak için çalışıyorlar. Muş’ta yaşayan ihtiyaca sahibi ailelere  Gıda, giyim, kira ve eğitim gibi birçok alanda destek veren ekip, Muş halkının takdirini kazanmış durumda.

 

 

Yetiş, yaptığı açıklamada, "Muş Şivesi grubumuzla birlikte, Muş'un farklı köylerinde ve mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Toplumumuzun desteğiyle her geçen gün daha fazla aileye ulaşmaya gayret ediyoruz" dedi.

 

 

Muşlu vatandaşlarda Maşallah Yetiş ve ekibinin özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti. Yetiş ve gönüllülerinin, Muş'un sosyal yardım ve dayanışma ağının güçlenmesine önemli katkılar sağladığı vurgulandı.

 

 

 

ÖZEL HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar