HASKÖY Haber Girişi : 30 Eylül 2023 13:40

Muş'un Hasköy Kaymakamı Öztürk,  Esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Muş'un Hasköy Kaymakamı Öztürk,  Esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Muş'un Hasköy ilçesinin kaymakamı Mücahit Öztürk ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla  bir araya gelerek, sorunları dinledi.

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy Kaymakamı Öztürk, vatandaşların öneri ve taleplerini ön planda tutarak, daha yaşanılabilir bir Hasköy için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

 

 


KIRAATHANELERDE OYNANAN DAMA OYUNUNU SEYRETTİ


Muş'un Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi.Göreve geldiği günden beri her fırsatta vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Kaymakam Mücahit Öztürk, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. İlçede yaşayan vatandaş ve esnafların sorun ve isteklerinin kendileri için her zaman ön planda olduğunu belirtti.

 

 

 

 

Hasköy Kaymakamı Öztürk kıraathaneleri de gezerek ilçenin en meşhur oyunu olan dama oyununu oynayan vatandaşlarla da vakit geçirdi.

 

 

 


Yapılan ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu belirten ilçe esnafı "Bizleri iş yerlerimizde ziyaret eden kaymakamımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

 

Hasköy Kaymakamı Öztürk, çocuklarla futbol oynadı

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

Resmi İlanlar