SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 08:53

Muş’un futbolcu kızları: Bize neden sahip çıkılmıyor?

Muş’un futbolcu kızları: Bize neden sahip çıkılmıyor?
Muş Yağmur spor futbol takımı maddi imkansızlıklardan yana dert yakınıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Futbol oynayıp daha iyi yerlere gelebilmeleri adına kendilerine sahip çıkılarak destek olunmasını isteyen Muş’un tek bayan futbol takımı futbolcuları Muşlu iş insanlarına çağrıda bulunarak kendilerine sahip çıkılmasını istediler.

 

 

Geride bırakılan sezonlarda rakip takımlarla eşit şartlarda mücadele etmediklerini başka il ve ilçe takımlarının kendi illerindeki iş insanları tarafından desteklendiğini belirterek Muş’ta hatırı sayılır birkaç isim dışında kimsenin kendilerine yardımca bulunmadığını dile getirdiler.

 

 

KİMSE BİZİ DUYMUYOR

 

Kulüp başkanı aynı zamanda takım hocası emektar spor adamı Haldun Bayrak’ın kendilerine bir baba bir ağabey olarak her zaman destek olmaya çalıştığını onunda gücünün bir yere kadar olmasından dolayı sezon boyunca zor günler geçirdiklerini ve kimselerin seslerini duymadıklarını söylediler.

 

 

HAYALİMİZ MİLLİ TAKIMLAR

 

3 ayrı yaş grubunda liglere katılan Yağmur sporlu futbolcu kızların hayalini Milli takımlar süslüyor. Futbolcu kızlar, “ Bizler her gün hayal kurduğu bir rüya olarak gördüğü Milli takımlar var. Bir gün bizde ülkemizi en iyi yerde temsil edebilmek adına Milli takımlarda yer almayı hayal ediyor ve ona göre çalışıyoruz. Her yıl sezon boyunca büyük zorluklar çekiyoruz ve kıt kanaat üstesinden geliyoruz. Her hafta başında başladığımzı destek arayışlarımız yeni hafta başlarında tekrar tekrar bizleri bekleyiş ve çaresizliğe sürüklüyor. Muşlu iş insanı ağabeylerimizden büyüklerimizden bize yardımcı olmalarını, üst ligler ve Milli takım hayallerimize katkı sunmalarını bekliyoruz. Bir erkek futbol takımı kadar olmasada bizlere evlat gözü ile bakıp sahip çıkılmasını istiyoruz. Takım olarak Yağmus spor çatısı altında olmaktan mutluluk duyuyoruz. İmkan ve olanaklarımız kısıtlı ve bu yüzden başarıdan yana yetersiz kalıyoruz. Kulüp başkanımız aynı zamanda hocamız Haldun Bayrak ve takım olarak herkesten destek bekliyoruz.” Diye konuştular.

 

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar