KÜLTÜR VE SANAT Düzenleme Tarihi : 16 Temmuz 2024 05:00 Haber Girişi : 16 Temmuz 2024 06:00

Muş’un en ünlü ikinci insanı seçildi! Türk sinemasının ustası Muş’un gururu

Muş’un en ünlü ikinci insanı seçildi! Türk sinemasının ustası Muş’un gururu
Türk sinemasının ve televizyon dünyasının sevilen ismi Ali Sürmeli, memleketi Muş’ta en ünlü ikinci kişi olarak gösterildi. 

ALPARSLAN DİYARI- Kendine has oyunculuğu ve karizmatik duruşuyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sürmeli, özellikle canlandırdığı "Zaza Dayı" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

 

 

ZAZA DAYI OLARAK TANINIYOR

 

 


Ali Sürmeli, kariyerinde pek çok önemli projeye imza atarak adından söz ettirmiştir. Ancak, onu geniş kitlelere tanıtan ve unutulmaz kılan rolü "Zaza Dayı" olmuştur. Bu karakterle özdeşleşen Sürmeli, yeteneği ve performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

 

 

MUŞ’UN GURURU  

 


Aslen Muş’un Varto İlçesi’nden olan Ali Sürmeli, sanat kariyerine başladığı günden bu yana, memleketine olan bağlılığını her fırsatta dile getirdi. Hemşerileri tarafından büyük bir sevgi ve saygıyla anılan usta oyuncu, Muş’un tanıtımına da önemli katkılarda bulundu.

 

 

BAŞARI DOLU BİR KARİYER

 

 


Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Sürmeli, tiyatro sahnelerinden sinema ve televizyon dünyasına uzanan başarılı bir kariyere sahiptir. Birçok ödül kazanan usta oyuncu, dramdan komediye geniş bir yelpazede performans sergileyerek sanatseverlerin beğenisini topladı.

 

 

DURMAK BİLMİYOR

 

 

 

 

Ali Sürmeli, sanat yaşamına hız kesmeden devam ediyor. Yeni projeleriyle yine ekranlarda ve beyaz perdede izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan oyuncu, her zamanki gibi güçlü performansıyla adından söz ettireceğe benziyor.

 

 

Muş'un en ünlü ikinci insanı seçilen Ali Sürmeli’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

HABER MERKEZİ
 

Resmi İlanlar