SPOR Haber Girişi : 24 Eylül 2024 08:15

Muş'un en köklü amatör kulübünden Vali Çakır'a teşekkür

Muş'un en köklü amatör kulübünden Vali Çakır'a teşekkür
Muş'un amatör futbol branşının en köklü kulübü Muş İdman Yurdu Spor tarafından gençliğe olan hizmetlerinden dolayı Muş Valisi Avni Çakır'a teşekkür edildi.

ALPARSLAN DİYARI-Muşspor Belediye Kütahya spor maçında Vali Çakır'a desteklerinden ötürü asılan pankart dikkat çekti.

 

Minikler, Yıldız ve Gençler TFF U- alt ligler kategorisinde bir çok yaş grubunda yer alan Muş İdman Yurdu sporda öne sürülen vefa örneği Muş sporlu taraftarlar arasında da takdir topladı.

 

 

TÜM YÖNLERİYLE FUTBOL SEVDALISI 'HAS BİR İSİM'

 

Kulüp başkanı aynı zamanda tüm kategoriler teknik direktörü spor yöneticisi ve spor adamı TFF milli takımlar adına Van bölgesinde görev almış isim Alparslan Has, Muş gençliğine hizmet eden tüm yetki makamları bizim için özel ve takdire değer isimlerdir dedi.

 

 

MUŞ GENÇLİĞİNİN GELECEĞİ EMİN ELLERDEDİR

 

Muş Valimiz Sayın Avni Çakır'a gençliğe verdiği hizmet ve desteklerinden ötürü tüm Muşlular adına teşekkürü borç biliyoruz diyen usta isim, spor adamı, kulüp başkanı, teknik direktör Alparslan Has, "Muş İdman Yurdu spor olarak köklü kulüp olmanın gerekliliğini yerine getiren olmamızın yanı sıra amaç ve hedef noktasında gelecek nesillere olan inancımız ve onlara yönelik destek ve eğitimlerimiz devam etmektedir. Bir çok branşta başarılar elde etmiş, sağlanan desteklerin karşılığını bölgesel şampiyonluklarla taçlandırmış bir İdman Yurdu olarak diyoruz ki bize olan güvenler sayesinde Muş gençliğinin futbol geleceği emin ellerdedir" dedi.

 

 

MAKSADI MUŞ GENÇLİĞİ OLAN KULÜPLER BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

 

Has, "Yetiştirdiğimiz çocuklarımızın yetenek noktaları, tartışılmaz olup zaman dün olduğu gibi bundan sonraki sürede de en iyi olduğumuzu göstermeye devam edecektir. Tabi ki bizimle birlikte bazı kulüplerimizde gençlik üzerinde emek sarf etmektedirler. Maksat ve amacı Muş gençliği olan her kulüp bizim içinde değerlidir. Ve yine bu amaçla Muş gençliğine yönelik desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Avni Çakır'a bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum."şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER TUNCAY ÇANGA

FOTO:SOSYAL MEDYA

Resmi İlanlar