MUŞ Haber Girişi : 20 Aralık 2023 16:14

Muş’un En Genç Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Bulut

Muş’un En Genç Belediye Başkan Aday Adayı Hakkı Bulut
Muş’un bugüne kadarki en genç belediye başkan aday adayı, Yeniden Refah Partisinden Muş Belediyesine talip olan 27 yaşındaki Hakkı Bulut oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Belediye Başkanlığı için Yeniden Refah Partisi'nden aday adayı olan 27 yaşındaki Hakkı Bulut, il tarihinde belediye başkanlığına talip olan en genç aday adayı olarak gerçekleşecek yerel seçimlerde halkın karşısına çıktı. Muş’un genç ve dinamik ismi olan Bulut, Yeniden Refah Partisi’nden Muş milletvekilliği birinci sıra adayı da olmuştu. 

 

 

 

 

 

Muş’ta yüzlerce kooperatif yapan genç iş insanı Bulut, milletvekilliği adaylığı sürecinde de vatandaşlardan büyük bir teveccüh kazanarak Yeniden Refah Partisi’nin gücüne güç katmıştı. 

 

 

Hakkı Bulut, "Milli görüş ruhuyla çıktığımız bu yolda vatanıma hizmet etmekten gurur duyarım. Ülkeme milli görüş çatısı altında hizmet etmek bizim için onurdur. Muşumuzun sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımızın refahını artırmak için her zaman çalışacağız” dedi. 

 

 

Aday olduktan sonra projelerini açıklayacağını söyleyen Muş Belediye Başkan aday adayı Hakkı Bulut, genç nüfusun ve Muş’un genel ihtiyaçlarının temsilcisi olarak seçimlere katılacak.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

Resmi İlanlar