BULANIK Haber Girişi : 27 Haziran 2024 01:50

Muş’un dikkat çeken ilçesinde inşaat patlaması: Şehirleşme hız kazandı!

Muş’un dikkat çeken ilçesinde inşaat patlaması: Şehirleşme hız kazandı!
Bulanık’ta yeni apartman sayısında gözle görülür artış yaşandı. Her geçen gün gelişim gösteren ilçede talep doğrultusunda şehirleşme de hız kazanıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Bulanık ilçesi son yıllarda diğer ilçeleri geride bırakarak “yap-sat” merkezi oldu. Çok sayıda yeni apartman ve binanın yapıldığı ilçenin nüfusu da Muş’un en büyük ilçesi olduğunu ispat etti.

 

Yaz aylarıyla birlikte kentte inşaat halinde çok sayıda yeni bina göze çarpıyor. Çalışmaların sürdüğü ilçe Malazgirt, Korkut, Hasköy ve Varto’nun aksine gelişim gösterildiğini ortaya koyuyor.  

 

 

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

 

Muş'un Bulanık ilçesi, son yıllarda yaşanan "yap-sat" patlaması ile bölgenin dikkat çeken merkezlerinden biri haline geldi. Her geçen gün yeni apartman ve binaların yükseldiği ilçe, bu sayede Muş'un en büyük ilçesi unvanını da elinde bulunduruyor.

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bulanık'ta inşaat faaliyetleri daha da hız kazandı. Malazgirt, Korkut, Hasköy ve Varto gibi ilçelerde duraksama yaşanırken, Bulanık'ta ise adeta bir şehirleşme yarışı yaşanıyor.

 

ŞEHİRLEŞME ARTTI

 

Yeni binalar ve iş imkanları, farklı bölgelerden gelen insanları ilçeye çekiyor. Bulanık'ta yaşanan bu hızlı değişim, ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Birçok kişi, Bulanık'ın artık şehir gibi görünmeye başladığını ve bu durumun yaşam kalitesini de artırdığını belirtiyor.

 

Haber: Veysel Eşin (alparslandiyari.com)

 

 

 

 

Resmi İlanlar