SPOR Düzenleme Tarihi : 18 Eylül 2024 02:00 Haber Girişi : 18 Eylül 2024 02:23

Muş’u sporda zirveye taşıyorlar!

Muş’u sporda zirveye taşıyorlar!
Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü Muş Vali Yardımcısı Tahir Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sportif başarıların masaya yatırıldığı görüşme verimli geçti…

ALPARSLAN DİYARI- Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü, engelli sporculara verdiği desteklerle takdir toplayan Muş Vali Yardımcısı Tahir Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

 

Kulüp Başkanı Bedir Korkmaz yaptığı açıklamada, “Geldiği günden beri engellinin yanında olan hiç bir zaman desteni esirgemeyen her koşulda takımımıza ve engelli kardeşlerimize verdiği desteklerden ötürü Sn. Vali Yardımcımız Tahir Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

 

 

SPORTİF BAŞARILAR KONUŞULDU

 

Korkmaz ayrıca, kulübün başarılı boks sporcusu Abdulkadir Çoşkun'u da Vali Yılmaz'a tanıtarak, genç sporcunun hem akademik hem de sportif başarılarıyla Muş'u gururlandırdığını belirtti. Boks İl Temsilcisi olan Korkmaz ve antrenör Eyüp Sezgin de ziyarete katılarak, Çoşkun'un elde ettiği dereceleri bir kez daha vurguladı.

 

Boks Muş İl Temsilcisi olan Kulüp Başkanı Bedri Korkmaz ve Boks antrenörü Eyüp Sezgin, Boks sporcusu olarak 2 kez Türkiye Şampiyonu, 2 kez Türkiye 2.’si, 1 defa da Türkiye 3.’sü, Bosna Hersek’de düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Avrupa 5.’si olan ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Diş Hekimliğini kazanan sporcu Abdulkadir Çoşkun’un başarılarına dikkat çekti.

 

Haber: Sevda Balkaya

 

 

Resmi İlanlar