MUŞ Haber Girişi : 23 Ekim 2024 08:42

Muş Terörle Mücadele Derneği ve Gazilerden Gazetecilere ziyaret

Muş Terörle Mücadele Derneği ve Gazilerden Gazetecilere ziyaret
Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ile Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kıbrıs Gazileri derneklerinden Muş Gazeteciler Birliği ile Alparslan Diyarı Gazetesi haber sitesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta faaliyet gösteren Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ile Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muş Şubesi Başkanı Gökmen Taylan ve Kıbrıs Gazileri İbrahim Meriç, Ömer Tatlıbulak, Muş Gazeteciler Birliği ile Alparslan Diyarı Gazetesi haber sitesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Ziyaret sırasında, Muş’ta haber alma ve objektif habercilik anlayışını sürdüren Alparslan Diyarı Gazetesi ile "alparslandiyari.com" haber sitesinin çalışmalarına dikkat çeken TEMAD Muş Şubesi Başkanı Gökmen Taylan, kurumların kamuoyunu doğru bilgilendirme ve tarafsız habercilik ilkeleri doğrultusunda gösterdiği emekleri takdir ettiğini belirtti. Taylan, Alparslan Diyarı Gazetesi ve haber sitesinin Muş’taki haber ve bilgi akışındaki başarısını vurgulayarak, tüm çalışanlara ve Muş Gazeteciler Birliği’ne yayın hayatında başarılar diledi.

 

 

Gazetemizin bu anlamlı ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirten Alparslan Diyarı Gazetesi ekibi, şehit aileleri ve gazilere minnetlerini ileterek, bölgedeki gazetecilik faaliyetlerini sürdüreceklerini ve halkı doğru bilgilendirme konusunda kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

 

Muş’ta haber ve gazetecilik alanında önemli bir yere sahip olan Alparslan Diyarı Gazetesi, bu tür anlamlı ziyaretlerin toplumsal dayanışmayı ve birlik duygusunu pekiştirdiğini belirterek, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

 

 

HABER SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar