MUŞ Haber Girişi : 21 Ekim 2023 13:45

Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü Başarılı personellerini ödüllendirdi

Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü Başarılı personellerini ödüllendirdi
Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü, kurum içerisinde gösterdikleri üstün gayret ve hizmetlerinden dolayı başarılı personellerini ödüllendirdi.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Doğuş Atlı ve daimi işçi Veysel Karagüzel, kurum içerisinde gösterdikleri üstün gayret ve hizmetlerinden dolayı ödüllendirildi.

 

Aynı zamanda, Varto İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapan Ziraat Mühendisleri Mehmet Olcan ve Tuncay Karaaslanlı'ya mera alanında yaptıkları çalışmalardan ötürü İl Müdürü Mehmet Gün tarafından plaket verildi.

 

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün, törende yaptığı konuşmada, “Çalışkan personelimiz, yaptıkları işlerdeki üstün çabalarıyla bizleri gururlandırıyor. Onların özverili çalışmaları, tarım ve ormancılık sektöründe önemli etkiler yaratıyor. Bugün, onların bu başarılarını özel olarak kutlamak ve teşekkür etmek istedik" dedi.

 

Çalışma hayatlarında daha fazla başarılar dileyen Gün, kurumun ileriye dönük hedeflerine ulaşmada personelin önemli bir rol oynadığını vurguladı.

 

Törenin, çalışanların kuruma olan bağlılığını ve üstün gayretlerini takdir etme amacıyla düzenlendiğini belirten Gün, kurum çalışanlarına gösterdikleri üstün gayret ve hizmetler için teşekkür etti.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

Resmi İlanlar