MUŞ Haber Girişi : 11 Eylül 2024 03:11

Muş'tan Bursa'ya uzanan kalem: Yıldızoğlu gazetemizi unutmadı!

Muş'tan Bursa'ya uzanan kalem: Yıldızoğlu gazetemizi unutmadı!
Muş eski Şairler Derneği başkanı yazar, şair Mustafa Yıldızoğlu gazetemizi ve alparslandiyari.com haber merkezimizi ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'un yetiştirdiği değerli kalemlerden Mustafa Yıldızoğlu, Bursa'da yeni bir hayata başlamış olsa da, memleket hasretiyle yüreği hep Muş'ta atıyor. Uzun yıllar Muş Şairler Derneği'ne başkanlık yapmış ve ilin kültürel hayatına önemli katkılarda bulunan Yıldızoğlu, gazetemizi ziyaret ederek bizleri onure etti. Bursa'da da aktif olarak yazmaya devam eden şairimiz, Muş'un sesi olan alparslandiyari.com ve gazetemiz Alparslan Diyarı'na başarılar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Muş’ta uzun yıllar dernek başkanlığı yapan ve Muş İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi olan Mustafa Yıldızoğlu Bursa’ya göç ederek burada iş hayatını sürdürüyor. Tanınmış şairin, bursaajansi.com’da ve Bursa Gürsu gazetesinde makale ve şiirleri yayınlanıyor. Mustafa Yıldızoğlu Muş’ta yayın hayatını sürdüren haber sitemiz alparslandiyari.com ve gazetemiz Alparslan Diyarı’na yayın hayatlarında başarı dileklerini iletti.

 

Ziyaretinde medyanın özellikle sosyal ve ekonomik yönleri zayıf olan iller için büyük bir önem arz ettiğini belirten Yıldızoğlu, “Objektif bakış açısıyla mesleğini icra eden tüm medya mensuplarına gönülden kutluyorum” dedi.

 

 

Yıldızoğlu’na Muş Defterdarlığı Gelir Yönetimi ve Denetimi Müdür Vekili Zeki güvenç de eşlik etti. Gazete yönetimi de anlamlı ziyaret için teşekkür etti. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

MUSTAFA YILDIZOĞLU'NUN ESERLERİ

 

  • Bir güzel sevmekle
  • Turnalar
  • Süveyda
  • Harcananlar
  • 49 Kelam 

 

Haber: Sevda Balkaya

 

 

 

Resmi İlanlar