MUŞ Haber Girişi : 09 Mart 2024 14:02

Muş’tan Bitlis’e uzanan vahşet: Daha önce kaçırdığı kızın evinde katliam yaptı

Muş’tan Bitlis’e uzanan vahşet: Daha önce kaçırdığı kızın evinde katliam yaptı
Muş’ta ikamet eden C.O, daha önce kaçırdığı Ayşe İ.’nin evinı uzun namlulu silahla basarak üç kişiyi katletti. 

ALPARSLAN DİYARI- Bitlis’in Mutki ilçesinden daha önce kaçırdığı A. İ’nin evini uzun namlulu silahla basan Cihan O., üç kişiyi katletti. 27 yaşındaki genç kadın ile babası ve ağabeyi saldırıda hayatını kaybetti. Anne Nermin İ. ise ağır yaralandı. Katliam yapan Cihan O., olaydan sonra kaçtı.

 

 

Muş’un Altınova Beldesi Alazlı köyünde oturan evli ve 6 çocuk babası Cihan O., daha önce kaçırdığı Ayşe İ.’nin (27) Mutki’de bulunan evini bastı. Cihan O., uzun namlulu silahla Ayşe İ. ile babası Musa İ. (68) ve ağabeyi Nimetullah  İ.'yi (35) öldürdü, annesi Nermin İ. ‘yi (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan O. ‘nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

 

BİR YIL ÖNCE KAÇIRMIŞTI

 

 

Olay, saat 03.00 sıralarında Mutki ilçesine bağlı Kavakbaşı beldesi Arpalıseki Mahallesi'nde meydana geldi. Muş'un Korkut ilçesine bağlı Alazlı köyünde oturan evli Cihan O., yaklaşık bir yıl önce Ayşe İ’yi kaçırdı. Ancak Ayşe İ. ailesi, bir süre sonra kızlarını bulup eve getirdi. Cihan O., uzun namlulu silahını da yanına alarak dün gece ilçeye gitti. 

 

 

UZUN NAMLULU SİLAHLA DEHŞET SAÇTI

 

 

Uzun namlulu silahla Ayşe İ’nin evine giden Cihan O. ile aile bireyleri arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Cihan O., silahını ateşleyip, dehşet saçtı. Cihan O., Ayşe İ. ile babası Musa İ. ve ağabeyi Nimetullah İ.yi öldürdü, annesi Nermin İ’yi  ise ağır yaraladı.

 


JANDARMA HER YERDE ARIYOR 

 

 

Mahallelinin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nermin İ., ambulansla Mutki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen baba ve 2 çocuğunun cenazesi de yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.

 

 

Jandarma, olayın ardından kaçan Cihan O.’nun yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fatoş 10 Mart 2024 11:41

    Şerefsiz herif 6 çocuğun var birde böyleleri pisliginde bogulsun

  • Sümeyye eşin 09 Mart 2024 14:38

    Allah rahmet eylesin katilde biran önce bulunur inşallah