SPOR Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 21:45

Muş’tan 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü tebrik mesajı

Muş’tan 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü tebrik mesajı
Muş’ta iki fanatik Fenerbahçeli iş insanı, turizmci Serdal Özüpak ve otomotiv sektöründe işletmeci Maşallah Çağlayan, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladılar.

ALPARSLAN DİYARI- Her yıl sayısız maça kilometrelerce yola aldırış etmeden giden, işlerinden ve ailelerinden mahrum kalan bu iki taraftar, sevdalısı oldukları Fenerbahçe için takımdaşlıklarını ve hayallerini Kadıköy’e selam yollayarak ifade ettiler. 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla yayınladıkları ortak deklarasyonla dünya genelindeki tüm Fenerbahçelilere selam yolladıklarını belirttiler.

 

 

Turizm sektöründe etkin yapısı ve Otel Diyar Paris’in sahibi olarak tanınan Serdal Özüpak ile Muş’ta iş dünyasının genç ve dinamik isimlerinden olan, otomotiv sektöründe Almira Car Rental’in sahibi Maşallah Çağlayan, Fenerbahçeliliği ile kabul görmüş isimlerdir. İkili, tüm Fenerbahçe sevdalılarına tebrik mesajlarının yanı sıra, Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlara dair şu ifadelere yer verdiler.

 

 

FENERBAHÇE TÜRKİYEDİR , TÜRKİYE FENERBAHÇEDİR

 

“Sarı-lacivert renklere gönül vermiş, çubukluyu üniforma kabul etmiş, Saraçoğlu’nu mabet bilenler olarak herkes iyi bilir ki, Türkiye’de varlığı ile rakipsiz ve tartışmasız Türk futbolunun yılmaz ve yıkılmaz yüzü olan Fenerbahçe, ayrı bir değer ve öneme sahiptir. Fenerbahçe üzerine oynanan oyunlara rağmen, takımına hiçbir zaman sırt dönmeyen Fenerbahçe Cumhuriyeti’nin mensupları olarak, takımımızın yıllardır uğratıldığı haksızlıkları iyi biliyor ve görüyoruz. Ne yazık ki günümüz Türkiye’sinde futbol, hak ettiği değeri futbol federasyonu ve Türk medyası tarafından kaybetmiştir. Fenerbahçe katledilmeye çalışılmıştır. İnanç zaafiyeti yaşadığımız günümüz futbolunda, Fenerbahçe dik duruşu ile herkesin istediğinin olamayacağını vermiş olduğu mücadele ile gözler önüne sermiştir.

 

 

FENERBAHÇE TEK BÜYÜKTÜR DEDİLER

 

Lakin gelinen nokta itibari ile Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlar halen devam etmekte ve yeni seçilen TFF Başkanı da aynı senaryo ve yönetimsel anlayışın bir parçası olarak, Fenerbahçe düşmanlığını geçmiş söylem ve eylemleri ile göstermiştir. Nedenine gelince, karşılıksız sevdanın tarafı biz Fenerbahçelileriz. Menfaat çatışmalarının uğrak noktası Fenerbahçe harici olan tüm takımların ağa babası niteliğindedir. Yılların açık ara gerçeği olan bu tezi hiç kimse çürütememiştir. Hakemlerin aleni taraf tuttuğu müsabakalar, yalan yanlış beyanatlar, haksız sonuçlar ve geçen nice seneler ortadadır. Yazıklar olsun diyoruz. Başınızı yastığa hangi vicdanla koyuyorsunuz, ey Türk hakemleri ve TFF yetkilileri? Birilerinin arka bahçesi olan kulüp başkanları, Fenerbahçe en büyük değil, bu ülkenin tek büyük takımıdır ve öyle de kalacaktır.

 

 


Defalarca darbeye uğramış Fenerbahçe’den söz ediyoruz. Gücü ve kararlılığı sayesinde ayakta durmayı başarmış biz iki Fenerbahçeli taraftar olarak, sizlerin alparslandiyari.com internet haber sitesi ve değerli personelleri vasıtasıyla bir kez daha Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü en kalbi duygularla kutluyoruz. Ve son olarak diyoruz ki, Fenerbahçe Türkiye’dir. Türkiye Fenerbahçe’dir. Saygılarımızla.”

 

 

SEVDA BALKAYA


 

Resmi İlanlar