YAŞAM Düzenleme Tarihi : 01 Haziran 2024 17:00 Haber Girişi : 01 Haziran 2024 12:37

Muş'taki Yardımlaşma Derneğinden Bayramlık kıyafet dağıtımı

Muş'taki Yardımlaşma Derneğinden Bayramlık kıyafet dağıtımı
Muş Mavi Ay Yardımlaşma Derneği, bayram öncesi yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

 

ALPARSLAN DİYARI - Dernek, Merkez Cumhuriyet Caddesi'ndeki merhum Mustafa ve Fatma Çoban Sosyal Konfeksiyon Mağazasında bayramlık kıyafet ve ihtiyaç malzemeleri dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Mavi Ay Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Aydın, yardım dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, "Bayramlık dağıtımlarımızı sürdürüyoruz. Bugün ilimizdeki 42 ihtiyaç sahibi ailemizin 98 ferdine Kurban Bayramı bayramlık yazlık giyimleri, ayakkabıları ve çantalarını teslim edip hayır dualarını aldık" dedi.

 

 

Dernek, topluma yardım etmeye ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Başkan Aydın, hayırseverlerin katkılarıyla daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Bayram öncesinde yapılan bu yardımlar, hem çocukların hem de ailelerin yüzlerini güldürdü. Derneğin faaliyetleri, toplumun yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı amaçlıyor.

 

Yardım dağıtımları, bayram öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürürken, derneğin sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam edeceği vurgulandı. Ramazan Aydın, destek veren herkese teşekkür ederek, "Birlikte daha güçlü ve mutlu bir toplum inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Mavi Ay Yardımlaşma Derneği, yardım faaliyetlerini sürdürülebilir kılmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerinden gelen desteklerle, ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı sürdürüyor.

 

BÜLTEN

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar