YAŞAM Haber Girişi : 09 Şubat 2024 09:39

Muş’taki hayvanlara umut ışığı! Sokak sokak gezip mamalarını bıraktılar

Muş’taki hayvanlara umut ışığı! Sokak sokak gezip mamalarını bıraktılar
Muş'ta dondurucu soğuklarda yiyecek bulamayan sokak hayvanlarına yardım eli uzatıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Haytap Hayvan Hakları Federasyonu ve Getir iş birliği ile toplanan 225 ton mamanın bir kısmı Muş’taki hayvanlar için doğaya bırakıldı.

 

Dondurucu soğukların hüküm sürdüğü bu zor kış günlerinde, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için umut ışığı yandı. Haytap Hayvan Hakları Federasyonu ve Getir iş birliği ile toplanan 225 ton mama, donma tehlikesi ile karşı karşıya kalan sokak hayvanlarına ulaştırıldı.

 

 

MUŞ’TAKİ HAYVANLARA UMUT IŞIĞI

 

Kampanya kapsamında toplanan mamaların bir kısmı Muş'taki parklara, sokaklara ve hayvanların sıklıkla bulunduğu bölgelere bırakıldı. Bu sayede yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, soğuk kış günlerinde aç kalmadan hayatta kalabilecek.

 

HAYTAP VE GETİR'E TEŞEKKÜR

 

Hayvanseverler teşekkürü unutmadı. “Bu anlamlı ve hayat kurtarıcı kampanyayı gerçekleştiren Haytap Hayvan Hakları Federasyonu ve Getir'e tüm hayvanseverler adına teşekkür ederiz” diyen hayvanseverler, “Bu yardım eli, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının umut ışığı olmuştur” dedi.

 

Haytap Hayvan Hakları Federasyonu yaptığı açıklamada, “Getir & Haytap iş birliği ile elde edilen 225 ton mamanın bir kısmı Muş’taki can dostlarımıza ulaştı. Soğuk kış gönlerinde özellikle kırsalda yaşayan dostlarımızın mama ve temiz suya ulaşması fazlasıyla zorlaştı. Getir desteğiyle ulaşabildiğimiz tüm canların karnını doyurmak için elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar