MUŞ Haber Girişi : 14 Mart 2024 15:21

Muş’ta Yeniden Refah Partili gençler arı gibi çalışıyor! 

Muş’ta Yeniden Refah Partili gençler arı gibi çalışıyor! 
Yeniden Refah Partisi Muş Gençlik Kolları, gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Dur durak bilmeyen Yeniden Refahlı gençler, dokundukları her vatandaşa milli görüş iktidarında yapılacak hizmetleri ve parti politikasını anlatıyor. 
Muş’ta Yeniden Refah Partili gençler arı gibi çalışıyor! 

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi Muş Gençlik Kolları Başkanlığı, Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkanı Adayı Mühendis Aziz Süne’nin seçim çalışmalarına destek vermek üzere şehirde kuşlama çalışmaları yapıyor.

 

 

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Muş Gençlik Kolları Başkanı Cihan Aktaş tarafından organize edilen gençlik kolları üyeleri, yağmura ve soğuğa aldırmadan gece geç saatlere kadar sokaklarda, apartman posta kutularına ve araçların camlarına Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkanı Aziz Süne’nin broşürlerini bırakarak seçim çalışmasının ivmesini yükseltiyor.

 

 

 

 

 

Yeniden Refah Partisi Muş Gençlik Kolları Başkanı Cihan Aktaş, “Bir taraftan stant açıp partimize üye yapıyoruz. Diğer taraftan Muş’un her yerinde gecenin ayazına, soğuğuna yağmuruna aldırış etmeden Belediye Başkan Adayımız Aziz Süne’nin afiş ve posterlerini dağıtıyoruz. Kazanacağımıza inandığımız bu yolda seçim gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serdal soylu 14 Mart 2024 18:02

    Hey maşallah Allâh yar ve yardımcımız olsun deyerli başkanim