GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ekim 2024 10:27

Muş'ta Yeniden Refah hareketliliği

Muş'ta Yeniden Refah hareketliliği
Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan  Hasköy İlçe halkıyla bir araya geldi

ALPARSLAN DİYARI- Bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak üzere havayoluyla Muş'a gelen Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan Bitlis ziyareti öncesi Hasköy ilçe halkıyla bir araya geldi.

 

Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan'ı havaalanında Yeniden Refah Partisi Sungu Belediye Başkanı Turan Sayılgan, Muş İl Başkanı Cemal Yurtlu parti yönetimi ile partililer karşıladı.

 

Havaalanında yapılan kısa süreli görüşmelerinin ardından Hasköy'de ilçe halkıyla bir araya gelerek halkın sorunlarınıda ayrıca dinleyen Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan  daha sonra Bitlis'e geçti.

 

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cemal Yurtlu Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan'ın Muş ve Bitlis ziyaretlerine ilişkin açıklamasında,” Yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Mahmut Tandoğan'ı Muş hava alanında karşıladık. Kendisine eşlik ederek Bitlis in Mutki ve Hizan ilçe kongrelerinde katılım sağladık. Genel başkan yardımcımızla  Hasköy ilçemizde halkımızla hemhal olduk hayır dualarını aldık. Hasköy ilçe halkımıza göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum."dedi.

 

HABER SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar