MUŞ Haber Girişi : 07 Ocak 2024 14:29

Muş’ta yazdan kalma hava: Güneşi gören kendini sokağa attı

Muş’ta yazdan kalma hava: Güneşi gören kendini sokağa attı
Muş’ta yağışlı havanın hafta sonu yerini güneşe bırakmasını fırsat bilen vatandaşlar cadde ve sokakları doldurdu.
Muş’ta yazdan kalma hava: Güneşi gören kendini sokağa attı

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde artmasının ardından vatandaşlar park ve sokaklara akın etti.

 

 

Geçtiğimiz son 2 haftada soğuk hava ve sağanak yağışın etkisinde olan Muş’ta bu hafta sonu hava sıcaklıkları hissedilir şekilde artış gösterdi. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar park ve sokakları doldurdu.

 

 

Tüm yurtta soğuk ve yağışlı hava etkili olurken, Muş’ta güneşli hava var. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde yaşanan soğuk hava nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkamazken, Muşlular güneşli havanın keyfini sürüyor.

 

 

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu bölge illerine nazaran güneşli havanın hakim olduğu Muş’ta vatandaşlar istasyon caddesinde yürüyüş yaptı.

 

 

Henüz kent merkezine kar yağmadığına işaret eden Erkan Kandemir isimli vatandaş, "Bugün de hava güneşli ve sıcak. Bende, bu havanın keyfini çıkarıyorum. İnşallah hava sıcaklığı böyle devam eder" dedi.

 

 

Vatandaşlardan Atilla Erez ise sıcak hava sayesinde kışı rahat geçireceklerini bildirerek, Muş’un bölgedeki diğer illere nazaran daha ılıman bir iklime sahip olduğunu ifade etti.

 

 

Erez, "Şu anda da hava güneşli. Bölgedeki diğer illerde insanlar dışarı çıkamazken, Muş’ta her taraf güneşli ve sıcacık. Herkes şu anda bunun tadını çıkarıyor" diye konuştu.

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

Resmi İlanlar