MUŞ Haber Girişi : 09 Kasım 2023 13:03

Muş’ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Muş’ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı
Muş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI- Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

 

 


Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince batı illere uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı ihbar üzerine 34 plakalı yolcu otobüsünde yapılan arama sonucu 1501 gram Metamfetamin maddesi, 2,76 gram Eroin maddesi ele geçirildi.

 

 

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 08.11.2023 günü İlimizden Batı İllerine Uyuşturucu Madde sevki olacağına dair alınan istihbari bilgilere istinaden yapılan çalışmalarda bir otobüste yolcu durumunda olan şüpheli bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada;1501 gram Metamfetamin maddesi, 2,76  gram Eroin maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili olarak üzerinde ve eşyalarında uyuşturucu madde çıkan 1 şahıs ile otobüse öncülük  eden 34 plakalı araçta bulunan 2 şüpheli şahıs adli işlem yapılmak üzere Narkotik Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 

 

Resmi İlanlar