MUŞ Haber Girişi : 28 Eylül 2024 10:31

Muş'ta trafik ekipleri servis sürücülerine eğitim verdi

Muş'ta trafik ekipleri servis sürücülerine eğitim verdi
Muş'ta Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, eğitim-öğretim yılı öncesi servis sürücülerine çeşitli eğitimler verip bilgilendirmelerde bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odasında yapılan toplantıya Şoförler Ve Otomobilciler Odası İl Başkanı Naim Asan, Şehir İçi Denetleme Baş polisi Şevket Kara, ve şoförler katıldı.

 

 

Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bulunan servis şoförlerine, 2024-2025 eğitim ve öğrenim yılı öncesi eğitim verildi. Trafik ekipleri, müdürlüğüne bağlı personelce aktif görev yapan servis şoförlerine yönelik okul öncesi denetleme yaptı, öğrenci taşımacılığının güvenliğini artırmak ve trafik kurallarına uyumu sağlamak amacıyla eğitim verdi.

 

 

DAVRANIŞ VE İLETİŞİMLERE

 

Eğitimde, trafik kuralları ve güvenlik, trafik davranışları ve iletişimi, araç denetimleri, araç güvenlik kontrolleri, araçların ve sürücülerin yasal gerekliliklerin denetimi, hız limiti, servis güzergahı kontrolü, bilgilendirme ve bilinçlendirme konularıyla ilgili bilgilendirme yapıldı”.

 

 

ALINAN HER ÇOCUK BİZE EMANETTİR

 

Programda katılımcılara yönelik konuşan Şoförler Ve Otomobilciler Odası İl Başkanı Naim Asan, servis şoförlerine uyarısında evinden alıonan ve tekrar evine bırakılan çocukların her birinin kendilerine emanet olduğuna vurgu yaparak, trafik kurallarının yanı sıra ilgili maddeler gereğince herkesin üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmelerini istedi.

 

HABER TUNCAY ÇANGA

Resmi İlanlar