MUŞ Haber Girişi : 05 Eylül 2024 08:57

Muş’ta trafik düzeni değişiyor! Belediye harekete geçti

Muş’ta trafik düzeni değişiyor! Belediye harekete geçti
75’inci yıl caddesinde tek taraflı park yapılacak. Muş İl Trafik Komisyonu kararı çerçevesinde tek taraflı park çalışması yapılıyor.

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta trafik akışını kolaylaştırmak ve yayaların güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir adım atıldı. 75. Yıl Caddesi'nde başlatılan tek yönlü park uygulamasıyla birlikte, cadde yepyeni bir görünüme kavuşuyor

 

 

 

 

EKİPLER CADDE BOYU ÇALIŞTI

 

 

Çalışmalar kapsamda Muş Belediyesi Etüt ve Proje müdürlüğü tarafından 75. yıl caddesinde duba çalışması yapıldı. Belediyeye bağlı ekipler cadde boyunca çalışmalarını gerçekleştirdiler. Böylelikle kaldırım işgali ve trafik kurallarının daha verimli işlemesi bekleniyor.

 

 

Muş Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarda, cadde boyunca dubalar yerleştirildi. Bu sayede hem kaldırımların yayalara özel olarak ayrılması sağlanacak hem de araçların düzenli bir şekilde park etmeleri teşvik edilecek.

 

 

 

VATANDAŞLARDAN DESTEK

 

Yeni düzenlemeyle birlikte, hem vatandaşların hem de esnafın trafikte daha rahat hareket edebileceği öngörülüyor. Çevre sakinleri, tek yönlü park uygulamasının trafik sıkışıklığını azaltacağını ve kazaların önüne geçeceğini belirtiyor.

 

 

Haber: Sami Demir

Foto: Muş Belediyesi

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.