SPOR Haber Girişi : 09 Ocak 2024 20:54

Muş’ta terfi kurslarına katılacak hakemler belli oldu

Muş’ta terfi kurslarına katılacak hakemler belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından devre arası hakemlerin katılacağı kurs tarihini açıklarken, Muş’ta 2 hakem, bir gözlemci bu kursta yer alacağı belirtildi.

ALPARSLAN DİYARI- 2023-2024 sezonunun devre arasında hakem ve gözlemci klasmanları terfi kursları programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan haberde 2023-2024 futbol sezonu devre arası hakem klasmanları belirlemelerine yönelik takvim faaliyetleri kapsamında illerden terfi kurslarına katılacak hakemlerin listesi açıklanırken bu süreçte isimler ise belli oldu.

 

 


Hakem klasmanları belirlemelerine yönelik takvim faaliyetleri kapsamında illerden terfi kurslarının 10 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan kursa ise Muş’tan 2 hakem, bir gözlemci katılım sağlayacak. 

 

 


Muş’tan kursa katılan hakemler: Bölgesel Gözlemci adayı Seyithan Turan, Bölgesel Hakem adayı Hanifi Özdoğan, Bölgesel yardımcı hakem adayı Tarık Ayin

 

 

www.alparslandiyari.com olarak İl Hakem kurulu Başkanı Mehmet Şükrü Közcü, ve Kurul Üyeleri adaylarımıza başarılar dileriz.

 

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

Resmi İlanlar