EKONOMİ Haber Girişi : 10 Temmuz 2024 03:01

Muş'ta süzme bal ve petek balın kilogram ücreti belli oldu!

Muş'ta süzme bal ve petek balın kilogram ücreti belli oldu!
Muş'ta üniversite balı halkla buluştu! Böylelikle Muşlular bal ihtiyaçlarını artık doğal ve organik bir şekilde karşılayabilecek. Fiyatlar da makul karşılandı…

ALPARSLAN DİYARI- Verimli bitkilerin bereketiyle Muş'ta yapılan arıcılık faaliyetleri meyvesini verdi. Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde üretilen organik ballar, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından satışa sunularak halkın hizmetine sunuldu.

 

FİYATLAR 400-500 TL

 

 

Süzme balın kilogramı 400 TL, petek balın kilogramı ise 500 TL fiyatla satışa sunulan ballar, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif arayanlar için ideal bir seçim.

 

 

Muş’ta verimli bitkiler aracılığıyla yapılan arıcılık faaliyetleri sonuç verdi. Üniversite bünyesindeki bal üretimi artık halkın hizmetine de sunuldu. İl genelinde vatandaşlar bal ihtiyaçlarını organik olarak karşılayabilecek.

 

Resim

 

DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ SATIYOR

 

Muş Alparslan Üniversitesi’nin (MAUN) Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde üretimi gerçekleştirilen ballar Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. Süzme balın kilogramı 400TL, petek balın kilogramı ise 500 TL olarak belirlendi.

 

 

Konuyla ilgili olarak MAUN’dan yapılan açıklamada, “Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde üretimi gerçekleştirilmiş olan ballarımız, Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğümüz tarafından satışa sunulmuştur.” denildi.

 

 

Haber: Sevda Balkaya

 

Bulanık'ta korkutan deprem! AFAD verileri açıkladı

 

Eski Muş Valisi Malatya valisi oldu!

 

Muşlu Diyarbakır Valisinin yerine Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu atandı

 

Malazgirt’te vefat etmişti! Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Muş’u unutmadı!

 

 

Resmi İlanlar