MUŞ Haber Girişi : 25 Aralık 2023 20:25

Muş’ta sokak satıcılığı yapan çocuklar vatandaşları canından bezdirdi: Darp ediyor, küfürler savuruyorlar…

Muş’ta sokak satıcılığı yapan çocuklar vatandaşları canından bezdirdi: Darp ediyor, küfürler savuruyorlar…
Muş’ta adım başı sokak satıcılığı yapan çocukları görmek mümkün, bazen bir market önünü bazen de caddeleri mesken tutan bu çocuklar duygu sömürüsü yaparak vatandaştan para almaya çalışıyor. 

ALPARSLAN DİYARI- Yaşları 8 ile 15 arası değişen sokakta peçete ve su benzeri taşınabilir ürünler satmaya çalışan çocuklar, yoldan geçen vatandaşlara istediklerini satamayınca saldırmaları ve küfürler savurmaları tepki çekti.

 

 

 

 


Son zamanlarda sokak satıcılığı yapan çocukların vatandaşlara yönelik sözlü ve fiziki olarak gerçekleştirdiği saldırılar artarak devam ediyor. Gün geçtikçe sokak satıcılığı yapan çocukların saldırılarına uğrayan vatandaşların sayısı artarken, vatandaşlar zabıtanın yeterince denetim yapmadığından şikayetçi.

 

 

 

 

 


Yaz, kış demeden Muş’un sokaklarında sokak satıcılığı yapan çocukların sayısında da artışlar yaşanıyor. Özellikle araç ve insanların yoğun olduğu yerleri mesken tutan bu çocukların vatandaşlara saldırıp küfürler saçmaları tepkilere neden oluyor. Muş belediyesinin bu konuda yeterince denetim yapmadığını söyleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi. 

 

 


“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

Resmi İlanlar