MUŞ Haber Girişi : 11 Temmuz 2024 15:39

Muş'ta siyasi dengeler alt üst olacak

Muş'ta siyasi dengeler alt üst olacak
Yeniden Refah Partisi, Muş'ta yeni il Başkanıyla siyaseti yeniden şekillendiriyor

 

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi, son yerel seçimlerin ardından Türkiye genelinde ciddi bir teşkilatlanma atağına başladı. Bu kapsamda, Muş'ta il başkanlığı görevine Cemal Yurtlu getirildi.

 

Yurtlu, göreve gelir gelmez belediye başkan adayları, mevcut belediye başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Muşlu Mesut Yıldız ve Doğu-Güneydoğu Bölge Sorumlusu Mehmet Ziya Buyankara da katıldı.

 

 

YENİ DÖNEM, YENİ HEDEFLER

 

Muş'ta akademik ve siyasi camiada saygın bir isim olan Cemal Yurtlu'nun, kısa sürede Muş siyasetine yeni bir soluk getireceği konuşuluyor. Yurtlu'nun sahada etkin çalışacağı, hoşgörülü ve yardımsever kişiliğiyle toplumda kabul gören bir isim olması nedeniyle Muş'un siyasetinde dengeleri yeniden şekillendireceği düşünülüyor.

 

 

 

İLK TOPLANTI VE HEDEFLER

 

Fatih Erbakan tarafından görevlendirilen ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül tarafından mazbatasını alan Cemal Yurtlu, hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. İlk toplantıda, el birliğiyle Muş'u hak ettiği adil düzene ve milli görüşe kavuşturacaklarını belirten Yurtlu, yerelde ve genelde iktidar olmayı hedeflediklerini ifade etti. Yurtlu, "Bugünden itibaren sahada olmalı, herkesin çalmadık kapı, sıkmadık el, sarılmadık gönül bırakmamalıyız" dedi.

 

 

SAHADA YOĞUN ÇALIŞMA DÖNEMİ

 

Yurtlu'nun açıklamaları, Yeniden Refah Partisi'nin Muş'ta etkin ve yoğun bir çalışma dönemi geçireceğini işaret ediyor. Partinin, Muş'un siyasetinde önemli bir rol oynaması bekleniyor. Cemal Yurtlu'nun liderliğinde, Muş'ta yeni bir siyasi dönem başlıyor.

 

 

Yeniden Refah Partisi'nin Muş'taki yeni il başkanı Cemal Yurtlu, göreve hızlı bir başlangıç yaptı ve partisinin Muş'ta yerel ve genel seçimlerde başarılı olmasını hedefliyor. Yurtlu'nun liderliğindeki partinin, Muş'ta siyasi dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar