MUŞ Haber Girişi : 20 Mart 2024 16:42

Muş'ta sigara denetimleri arttı: Kurallara uymayanlara ceza kesildi! 

Muş'ta sigara denetimleri arttı: Kurallara uymayanlara ceza kesildi! 
Muş’ta Ramazan ayı münasebetiyle iftar sonrasında işyerlerinde sigara denetimleri yoğunlaştı. Kurallara uymayanlara ceza kesildi. 
Muş'ta sigara denetimleri arttı: Kurallara uymayanlara ceza kesildi! 

ALPARSLAN DİYARI- Muş Sağlık ve Emniyet ekipleri, Muş’ta umuma açık kapalı alanlarda sigara denetimine çıktı. Tütün denetçilerinin gerçekleştirdiği çalışmada, kafe ve restoranlarda sigara yasağına uyulup uyulmadığına dair tutanak tutuldu.

 

 

 

 

Muş İl Sağlık Müdürlüğü ve Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Muş’ta kapalı alanlarda tütün ve tütün mamulleri denetimleri devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde kafelere habersiz denetim gerçekleştiren ekipler, sigara yasağına uymayanlara tutanak tutuyor. 

 

 

 

 

 

 

Denetimlerin sıklaştırılmasının amacı, halk sağlığını korumak ve sigara kullanımının zararlarını en aza indirmektir. Sigara içme yasağının uygulanmasıyla, toplum sağlığının korunması ve sigara kullanımının önlenmesi hedeflenmektedir. Bu çerçevede, kentteki kafe ve restoranlarda yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.