MUŞ Haber Girişi : 13 Eylül 2024 07:29

Muş’ta sağlık hizmetleri için önemli adımlar atılıyor

Muş’ta sağlık hizmetleri için önemli adımlar atılıyor
AK Parti heyeti Sağlık Bakanı Memişoğlu’nu ziyaret etti

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti Muş İl Başkanı Melik Emre, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret ederek Muş'ta sağlık alanındaki yatırımlar ve mevcut sorunlar üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

 

 

Muş’a Yeni Sağlık Yatırımları Yolda

 

Ziyarette, Muş iline yapılacak olan yeni sağlık projeleri detaylı bir şekilde ele alındı. Muş’ta sağlık altyapısının iyileştirilmesi, yeni hastanelerin kurulması ve mevcut hastanelerin iyileştirilmesi için talepler Sağlık Bakanı’na iletildi.

 

 

Sağlık Personeli Eksikliği ve Cihaz Güncellemeleri Masada

 

Görüşmede, Muş’un sağlık hizmetlerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri olan sağlık personeli eksikliği ve tıbbi cihazların güncellenmesi konuları gündeme geldi. Bakan Memişoğlu, bu sorunların çözümü için destek vereceklerini belirtti.

 

Milletvekili Şimşek’ten Teşekkür

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Bakan Memişoğlu’nun Muş’a büyük ilgi gösterdiğini ve önemli projeler için destek aldıklarını ifade ederek teşekkür etti. Şimşek, Muş Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere, birçok projede ilerleme kaydedildiğini belirtti.

 

 

İl Başkanı Melik Emre: “Halkımıza En İyi Sağlık Hizmetini Sunacağız"

 

İl Başkanı Melik Emre de ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Muş’a yapılan sağlık yatırımlarının önemini vurgulayarak, Bakan Memişoğlu’nun desteği ile Muş halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunma kararlılığında olduklarını söyledi.

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar