MUŞ Haber Girişi : 28 Şubat 2024 14:26

Muş’ta 'PKK çocuklarımızı geri ver' eylemi sürüyor!

Muş’ta 'PKK çocuklarımızı geri ver' eylemi sürüyor!
Muş’ta “PKK çocuklarımızı geri ver” diyen yaklaşık 10 aile Muş DEM Parti önünde eylemlerini sürdürüyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta çocuklarının, terör örgütü PKK tarafından dağa götürülmesinden DEM'i sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı binası önünde oturma eylemi devam ediyor. Aliler, çocuklarına “teslim ol” çağrısında bulundular.

 

 

 

 

 

Çocuklarına kavuşma ümidiyle Diyarbakır annelerinin başlattığı eyleme destek veren Muşlu aileler, her hafta çarşamba günü yaptıkları eyleme devam etti. Yazılı pankartlar açan anne ve babalar, fotoğraflarını taşıdıkları çocuklarına "teslim ol" çağrısında bulundu.

 

 

 

 

 

"Evlat nöbetindeyiz", "Halkı dolandıran parti", "Anneler direniyor", "Artık yeter yakamızdan düşün" yazılı pankartlar açan anne ve babalar, çocuklarına kavuşuncaya kadar eyleme devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

“YILLARDIR PARTİNİN ÖNÜNDE ÇOCUĞUM İÇİN BEKLİYORUM”

 

 

7 yıl önce çocuğunun kaçırılarak dağa götürüldüğünü söyleyen Şemsettin Özcan, “Sonuna kadar partinin önünde duracağım. Oğlum, gel teslim ol, devlete sığın. Bayrağımız, Allah'ımız, Kur'an'ımız birdir. Bunları niye meclise sokuyorlar? Çocuğumu verinceye kadar buradan ayrılmayacağım. Onların çocukları nerede okuyor. 7 yıldır çocuğum gitmiş. Ben yıllardır partinin önünde çocuğum için bekliyorum." sözlerini ifade etti. 

 

 

 

 

 


“TERÖR ÖRGÜTÜ PKK BİZDEN NE İSTİYOR?”

 

 


Anne Gülbahar Teker de çocuklarına kavuşuncaya kadar eylemi sürdüreceğini ifade ederek, "DEM Parti çocuklarımızı getirsin. Terör örgütü PKK bizden ne istiyor? Oğlum, gel teslim ol. Ben buradayım. 4 yıldır seni bekliyorum. Devlet bizim arkamızda." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

“ONLAR KENDİ ÇOCUKLARINI İYİ ÜLKELERDE OKUTTU”

 

 

Alaattin Koçhan ise "8 yıldır oğlumdan haber alamıyorum. Oğlum, gel devlet sığın. Annenle seni bekliyoruz. Onlar kendi çocuklarını iyi ülkelerde okuttu. Senin ne beklentin var onlardan. Neredeysen dön gel. Senin parmağın acırsa yine devlet sarar. Baba evladını atamadığı gibi devlet de vatandaşını atmaz." dedi. 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.