MUŞ Haber Girişi : 24 Mart 2024 15:18

Muş’ta Oyun Salonlarının Parlayan Yıldızı: Woow Kafe ve Oyun Salonu

Muş’ta Oyun Salonlarının Parlayan Yıldızı: Woow Kafe ve Oyun Salonu
Woow Cafe iddialı lezzetleriyle serpme kahvaltısıyla Muş’un en popüler mekânlar listesinde çoktan yerini aldı. Muş’ta kafa dinlemek için gidilebilecek sakin ve güzel mekânlardan biri olan Woow Cafe gelen müşterilerine lezzet şöleni sunmakta.

ALPARSLAN DİYARI- Yemeklerinden sıcak içeceklerine, personelinden iç dekorasyonuna itinayla önem veren Woow Cafe Okey, Bilardo ve Nargile, kaliteden ödün vermeden misafirlerini ağırlıyor.

 

 

 

 


İşletmeciliğini Nezir Yolcu’nun yaptığı sıcak, samimi ve eğlenceli bir mekân olan Woow Cafe, ailelerin ve gençlerin hoşça vakit geçirebileceği bir adres olarak hizmet vermeye devam etmektedir. 

 

 

WOOW CAFE ÜRÜN ZENGİNLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

 

 

Yenilenen konseptiyle Woow Cafe, pastalar, kurabiyeler, çikolatalar ve yaz aylarına özel soğuk içecek menüleri ve güler yüzlü servisi ile haftanın 7 günü hizmet veriyor. Muş’ta da yenilen yüzüyle açılan ‘Woow Cafe’, sıcak ve soğuk kahve çeşitleriyle Muşluların damak tadına hitap ediyor. Woow Cafe, kahvaltı, salata, makarna, soğuk ve sıcak sandviç çeşitleri, pasta ve waffle çeşitleri ile hizmet veriyor. 

 

 

 

 

 

Geniş ve ferah ortamında, rahatlığı ve konforu önceleyen kullanışlı konsept mobilyalarıyla günün her saatinde müşterilerinin ikinci adresi olarak hizmet veren Woow Cafe, tadıyla bir bütünlük oluşturmuş tatlılarıyla beğeni ölçütünün en üstüne çıkmayı başaran Woow cafe, ürettiği eşsiz lezzetleri ve zengin menüsüyle konuklarını bekliyor.

 

 

 

 

 

WOOW CAFE OKEY VE NARGİLE’DE HARİKA LEZZETLER EŞLİĞİNDE, NARGİLE VE OYUN KEYFİ

 

 

İşletme sahibi Nezir Yolcu, “Sizlere sunduğumuz her lezzette usta aşçılarımız ve her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan güler yüzlü personellerimizle hizmetinizdeyiz. Uzman ve tecrübeli bir ekiple sizlere eksiksiz hizmetler sunuyoruz. Hizmet kalitemizle önemli bir boşluğu doldurmaktayız. Her yönüyle sizlere beklentilerinizin ötesinde hizmetler sunarak mutluluğunuza ortak olmaktayız. Kafemiz, her daim hijyenik ve ferah bir şekilde sizlerin hizmetindedir. Yaşam kalitenizi yükselten nitelikli hizmetlerimizle ilerlemeye ve sizlerle kesintisiz buluşmaya devam etmekteyiz. En sıradan zamanlarınızı en anlamlı anlara çevirebileceğiniz ve her vaktin tadını çıkartabileceğiniz bir organizasyonla sizlerin huzurundayız. Damak tadınıza hitap eden lezzetlerimiz ve ferah mekânımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.” diyerek herkesi eşsiz mekana davet etti.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar