YAŞAM Haber Girişi : 05 Temmuz 2024 17:19

Muş’ta örnek etkilik! Küçük kahramanlar doğayı temizledi.. Geleceği korudu

Muş’ta örnek etkilik! Küçük kahramanlar doğayı temizledi.. Geleceği korudu
Özel Masal Dünyam Eğitim kurumları öğrencileri, çevre bilincini geliştirmek amacıyla doğada kamp kurup çevre temizliği etkinliği düzenledi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Bu anlamlı etkinlik, minik öğrencilere doğayı koruma bilinci aşılamak amacıyla kreş müdürlüğü tarafından organize edildi.

 

DOĞAYLA İÇ İÇE BİR EĞİTİM

 

Etkinlik boyunca, öğrenciler çadır kurarak kamp yapmanın keyfini çıkardı. Hem doğayla iç içe vakit geçiren minikler, hem de çevre temizliği yaparak doğanın korunmasının önemini kavradı. Etkinlik kapsamında öğrencilere doğanın korunması, çevre temizliği ve geri dönüşüm konularında bilgiler verildi.

 

OKUL MÜDÜRÜ ABDULMÜTALİP BİNGÖL’ÜN AÇIKLAMALARI

 

Kreş müdürü Abdulmütalip Bingöl, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Özel Masal Dünyam Eğitim kurumları olarak, çocuklarımıza doğa sevgisini ve çevre bilincini kazandırmak en önemli hedeflerimizden biridir. Bu nedenle düzenlediğimiz kamp ve çevre temizliği etkinliği ile çocuklarımızın doğayı daha yakından tanımasını ve koruma bilinci geliştirmesini amaçladık. Çocuklarımızın çevreye olan duyarlılıklarını artırmak ve doğaya saygılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz."

 

 

ÇOCUKLARIN KEYİFLİ ANLARI

 

Minik öğrenciler, etkinlik süresince doğada eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra, çevre temizliği yaparak hem doğaya katkıda bulundu hem de birlikte çalışmanın ve yardımlaşmanın önemini öğrendi. Etkinlik sonunda çocuklara çevre bilincine katkılarından dolayı küçük hediyeler verildi.

 

 

 

VELİLERDEN TAM DESTEK

 

Etkinlik ile ilgili görüş aldığımız veliler de çocuklarının doğayla iç içe vakit geçirmelerinden ve çevre bilinci kazanmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler, kreşin bu tür etkinliklerle çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerine olanak tanıdığı için teşekkür ettiler.

 

Özel Masal Dünyam eğitim kurumların’ın düzenlediği bu anlamlı etkinlik, minik öğrencilere unutulmaz anılar bırakırken, aynı zamanda çevre bilincini aşılamak için önemli bir adım oldu. Kreş yönetimi, benzer etkinliklerle çocuklara doğa sevgisini ve çevreye duyarlılığı kazandırmaya devam edeceğini belirtti.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar