MUŞ Haber Girişi : 30 Mart 2024 13:17

Muş’ta okullarda seçim hazırlıkları tamamlandı

Muş’ta okullarda seçim hazırlıkları tamamlandı
Muş’ta yarın yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandıklar kuruldu. Okullara kurulan sandık ve oy kabinleri ile hazırlıklar tamamlandı.

ALPARSLAN DİYARI-Türkiye’de yarın yapılacak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşların okul sınıflarında oy kullanacağı kabin bölümleri ve sandıklar kuruldu.

 

 

 

 


Görevliler yarınki seçim için oy kullanılacak sandık numaralarını kapılara astı. Hazırlıkların tamamlandığı okullardan Muş Merkez Türk Telekom İlk ve Ortaokulu’nda sandıklar ve oy kabinleri görüntülendi. 

 

 

 

 

 


Görevliler tarafından, okul koridoruna ve kapılara sandık numaraları asıldı. 248 bin 349 kişinin oy kullanacağı Muş genelinde 981 sandık kuruldu. 

 

 

 

 

 


Vatandaşların rahatlıkla oy kullanabileceği şekilde sınıfı düzenleyen Sandık başkanlarından Engin Türk,  hazıklıklar için okula geldiğini söyledi.

 

 

 

 

 


Türk, "2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türk Telekom İlkokulu'nda sandık başkanı olarak görevliyim. Okula gelerek tüm hazırlıkları yaptık. Yarınki seçime hazırız." dedi.

 

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.