EĞİTİM Haber Girişi : 09 Mayıs 2024 11:49

Muş’ta öğretmenler yarın iş bırakıyor!

Muş’ta öğretmenler yarın iş bırakıyor!
İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisi tarafından öldürülmesi olayının ardından öğretmen sendikaları, tepkilerini göstermek amacıyla iş bırakma eylemi kararı aldı.

ALPARSLAN DİYARI- İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisi tarafından öldürülmesi sonrası Türkiye genelinde olduğu gibi Muş’ta da öğretmen sendikaları, iş bırakma kararı aldı. Sendika üyesi öğretmenler yarın Muş’un değişik noktalarında basın açıklaması yapacağı ve gün boyunca derse girmeyeceği öğrenildi. 

 

 


İstanbul Eyüpsultan'da bulunan özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın 5 ay önce okuldan atılan Irak uyruklu bir öğrenci tarafından silahla öldürülmesi gündeme bomba gibi düştü.

 

 

Olaydan sonra Türkiye genelinde olduğu gibi Muş’taki sendikalar da iş bırakma kararı aldı. Karara göre, sendikaya bağlı öğretmenler, yarın tam gün iş bırakma kararı aldı. Yarın iş bırakma eylemi yapacak olan öğretmen sendikaları Muş’un ayrı ayrı noktalarında basın açıklaması yaparak "Öğretmene şiddete hayır" diyecek.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

Resmi İlanlar