MUŞ Haber Girişi : 17 Ekim 2023 15:48

Muş'ta öğrencilere ücretsiz DGS desteği

Muş'ta öğrencilere ücretsiz DGS desteği
Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO), 2023-2024 Akademik Yılı için düzenlediği Dikey Geçiş Sınavı (DGS) hazırlık kursuyla öğrencilere destek oluyor.

ALPARSLAN DİYARI- Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenecek ve komisyon tarafından belirlenen başarı ortalamasının üzerindeki 110 öğrencinin katılacağı DGS hazırlık kursu, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şevgin'in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek. Kurs programı, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Abdullah Çelik, Öğr. Gör. Şahiner Güler ve Öğr. Gör. Şakir Çetin tarafından gönüllü olarak yürütülecek.  TBMYO bünyesinde ücretsiz olarak verilen kurslar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri devam edecek.

 

 

 

AMAÇ: LİSANS TAMAMLAMA SÜREÇLERİNE DAHA GÜÇLÜ BİR TEMEL OLUŞTURMALARINA KATKI SAĞLAMAK

 


Kursun bilgilendirme toplantısında konuşma yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şevgin, “Meslek Yüksekokulumuz tarafından koordine edilen DGS hazırlık kursunu düzenlerken öğrencilerimizin lisans tamamlama süreçlerine daha güçlü bir temel oluşturmalarına katkı sağlamayı amaçladık. Bu vesileyle süreci kendileri için bir fırsata dönüştürmelerini ve bilgi birikimlerini en üst düzeye çıkarmalarını temenni ediyorum. Öğrencilerimizin bu kurs aracılığıyla sadece bir sınav başarısı elde etmelerini değil, aynı zamanda alanlarındaki bilgi ve becerilerini derinleştirerek kariyer hedeflerine daha emin adımlarla ilerlemelerini umuyoruz. Ayrıca bu süreçte gönüllü katılımlarından ötürü bölüm hocalarımıza teşekkür ediyor, onların öğrencilere kılavuzluk etme arzularının, eğitimdeki kalitemizi daha da arttıracağına inanıyorum" dedi.

 

 

 

 

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, öğrencilere sunmuş olduğu bu fırsatla DGS'ye hazırlanan gençlere nitelikli bir eğitim imkânı sunarak lisans eğitim süreçlerine olumlu manada katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar