KÜLTÜR VE SANAT Düzenleme Tarihi : 03 Ekim 2024 01:00 Haber Girişi : 02 Ekim 2024 23:35

Muş’ta miniklerden anlamlı kermes: Çocuklara aşılanacak!

Muş’ta miniklerden anlamlı kermes: Çocuklara aşılanacak!
Muş merkezde 2-6 yaş grubu öğrencinin eğitim gördüğü Özel Mavi Düşler Gündüz Evi okulu örnek bir projeye imza atıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Muş'ta Özel Mavi Düşler Gündüz Evi, 2-6 yaş arasındaki 65 minik öğrencisi ile birlikte unutulmaz bir projeye imza atıyor. Bu miniklerin aileleri, elleriyle hazırladıkları lezzetli yiyeceklerle köy okullarına umut ışığı olmak için bir araya geliyor.

 

 

Okulun bahçesinde düzenlenecek olan kermeste, minik öğrencilerin aileleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli yiyecekler satışa sunulacak. Bu özel pazarda, ürünleri satanlar minik öğrenciler olacakken, alıcılar ise yemekleri hazırlayan aileler olacak. Bu eşsiz deneyimle, yardımlaşma ve paylaşmanın önemi küçük yaşlardan itibaren çocuklara aşılanacak.

 

 

Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğünün de katılım sağlayacağı kermesin Muş'ta çok özel düşünceler beslenerek yapıldığını belirten Özel Mavi Düşler Gündüz Bakımevi Okul Müdürü Leyla Şahin Demirel, "Kermesimiz okulumuzda eğitim gören 2 ila 6 yaş grubunda yer alan 65 öğrencimiz ve ailelerinden oluşacak. Ailelerimiz evlerinde hazırladıkları yiyecekleri burada satışa sunulmak üzere getirecek. Ürünleri minik öğrencilerimiz satacak ve alıcılarımız ise yine yiyecekleri hazırlayan velilerimiz olacak. Kendi okul, aile ve öğrenci üçgenimizde hayata geçireceğimiz kermesimizin geliri daha sonra belirleyeceğimiz köy okul ya da okulların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere buralara verilecek. Kermesimize destek verecek olan emek sahibi tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Haber: Sevda Balkaya

 

 

 

 

Resmi İlanlar