VARTO Haber Girişi : 20 Ocak 2024 10:41

Muş'ta metruk evde asılı bulunmuşlardı...Bakanlık İnceleme başlattı!

Muş'ta metruk evde asılı bulunmuşlardı...Bakanlık İnceleme başlattı!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Muş’ta14 yaşındaki 2 çocuğun ölümüyle ilgili inceleme başlatıldığını, adli soruşturmanın da devam ettiğini duyurdu.

ALPARSLAN DİYARI- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Muş'ta 2 kız çocuğunun şüpheli ölümüyle ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı.

 


Bakanlıktan yapılan açıklamada, Varto ilçesinde 14 yaşındaki iki kız öğrencinin şüpheli ölümüne ilişkin haberlerin ardından ivedilikle sosyal inceleme başlatıldığı belirtildi.

 

 

Olayla ilgili adli makamlarca yürütülen soruşturmanın devam ettiği hatırlatılan açıklamada, "Konu Bakanlığımız tarafından da yakından ve titizlikle takip edilmektedir. Bakanlığımızca ailelere yönelik psikososyal destek süreci de başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

 

 

 

 

 


NE OLMUŞTU?

 

 

Muşun Varto ilçesinde, kan donduran bir olay yaşandı. Atatürk Ortaokulu 8inci sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki P.A. ve aynı yaştaki Z.T. isimli kız çocukları, P.A.nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde ölü bulunmuştu. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Resmi İlanlar